Spotřebováno za září 2022

Jako čekala jsem to lepší, mnohem lepší. Vůbec se mi nechtělo věřit, že jsem dodělala jen tohle. U spousty produktů jsem ovšem u dna, jen ke konci měsíce jsem nebyla doma, takže jsem ty zbytky nedodělala a budou v říjnu. Říjen už očekávám, že by mohl být lepší a bohatší snad na každou kategorii, tak snad, nechme se překvapit.

1. Balea balzám na nohy Feel Well (Recenze) - Tohle bylo překvapivě moc dobré. Krém byl teda hodně řídký, ale super hydratoval, nohy byly jemnější, vyživenější a udržoval je bez popraskaných a hrubých míst.
Koupila bych znovu: ANO

2. Yves Rocher vyživující olej Monoi de Tahiti (Recenze) - Bože to byla vůně, překrásná, načichlo z ní i oblečení. Jen se teda jedná o olej a je třeba počítat s tím, že je zkrátka mastnější a ta pokožka mastná je, což je menší mínus. Úžasně hydratoval, provoněl...
Koupila bych znovu: ANO

3. Yves Rocher rostlinný balzám (Recenze) - Mě tohle bohužel neuchvátilo. Musela jsem ho vždy použít šíleně moc, aby vůbec byl ve vlasech znát, aby šly aspoň lépe rozčesat. Nepřišlo mi, že by nějak extra víc vyživoval či cokoliv dělal.
Koupila bych znovu: NE

4. Garnier textilní pleťová maska s probiotiky (Recenze) - Maska dobře držela, byla hodně nacucaná a po sundání byla pleť napapaná, vyživená, vypnutější. Velká spokojenost.
Koupila bych znovu: ANO

5. Garnier maska na oči s probiotiky (Recenze) - I oční maska byla skvělá, oční okolí hydratované, rozzářené a zklidněné a to dlouhodobě.
Koupila bych znovu: ANO

6. Tomas Arsov okurková voda (Recenze) - Vodu jsem používala na pleť a byla fajn. Dočistila, zklidnila a pomohla s hydratací. Malé mínus je pouze to, že jsem postrádala tu svěží okurkovou vůni.
Koupila bych znovu: ANO

7. Rival Loves Me kompaktní pudr (Recenze) - Nejsem náročná na pudry, takže tohle mi bohatě stačilo. Zafixoval make-up, dodal pěkný finish a stál pár korun.
Koupila bych znovu: ANO

Jaká byla Vaše spotřeba?
Který produkt znáte?

14 komentářů:

  1. Od Baley mám teď taky krém na nohy, ale jiný, s ureou. Je výborný.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten olej od YR byl úžasný, hlavně na léto. Ještě mi tam tak čtvrtka zbývá, tak přemýšlím, jestli ho dorazit a nebo si ho nechat na další léto:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, na moje poměry byla moje záříjová spotřeba průměrná, ale v říjnu to hravě doženu podle obsahu krabice na spotřebováno :-D Zkušenost mám s Garnier maskami s probiotiky - za mě super!

    OdpovědětVymazat
  4. Ten pudr od Rival loves me používám, je moc příjemný :)
    Mix kosmetických recenzí

    OdpovědětVymazat
  5. To je teda dosti slabá spotřeba, nicméně u mě bude slabá ta říjnová. Každopádně z tvých uvedených jsem nezkoušela nic, ale značku Rival <3 me, bych ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  6. Masky od Garnier můžu, ale tato mi nějak unikla :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Masku od Garnier bych vyzkoušela hned, jsem po nich přímo posedlá! :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...