Spotřebováno za březen 2024

Březnová spotřeba je skvělá, mám tu celkem šestnáct produktů, primárně z péče o tělo, kde mě dost potěšily krémy na ruce, protože těch jsem měla zásoby a přišlo mi, že poslední dobou nemizí. Též jsem se vrhla na značku Yves Rocher, od které mám doma hodně sprcháčů, takže se snažím dostat ke starším kouskům konečně.


1. Yves Rocher gelový peeling Zasněžené liči (Recenze) - Tohle byla nádherná vůně, sladká, ale zároveň štiplavá. Peelingy YR jsou fajn, ale na mě hodně jemné a nebojím se je používat i častěji. Osobně preferuji drsnější.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

2. Australian Bodycare gel na holení intimních partií (Recenze) - Jako gel na holení fajn, ale rozhodně mi nepomohl proti zarůstání a pupínkům.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

3. Yves Rocher koncentrovaný sprchový gel Mandlové pohlazení (Recenze) - Taková jemná, mléčná vůně, sprcháč v tomto balení je skvělý i na cesty.
Koupila bych znovu: ANO

4. Yves Rocher sprchový gel Bio malina - Starší kousek, který jsem vyhrabala ze zásob, sprcháče YR mám moc ráda a tenhle nádherně malinově voněl.
Koupila bych znovu: ANO

5. Dresdner Essenz kávový peeling My Little Coffee Time (Recenze) - Zasvinil celou vanu, ale byl na bázi cukru a společně s kávou fakt peeling, který vydrhne a božsky kávově vonní.
Koupila bych znovu: ANO

6. L`Oréal textilní pleťová maska Hyaluron Specialist (Recenze) - Maska má menší plátýnko, což je super. Po sundání trochu lepí, ale nic hrozného. Pleť vyživí, dodá hydrataci, za mě povedená maska.
Koupila bych znovu: ANO

7. Kiehl`s noční regenerační sérum (Recenze) - Sice malé balení, ale vydrželo mi asi dva týdny. Sérum bylo hutnější, na pleti velmi příjemné, zklidňovalo, hydratovalo.
Koupila bych znovu: ANO

8. Purity Vision (Recenze) - Trošku jsem se bála, zda máta nebude dráždivá třeba na oči a vůbec, vody Purity Vision jsou skvělé.
Koupila bych znovu: ANO

9. Hipp tělové mléko (Recenze) - Hodně lehoučké, za mě spíše průměrně hydratační a s typickou vůní Hippu, prostě vůně miminka :D
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

10. Marion ochranný krém a maska na ruce Funny Animals (Recenze) - Ruce jsou fajn hydratované, jemné a okamžitě i pokožka zklidněná a méně pne. Pomaleji se vsakoval, ale nic hrozného.
Koupila bych znovu: ANO

11. Yves Rocher krém na ruce Zasněžené liči (Recenze) - Krém je hodně lehoučký, dobře se roztírá a během chviličky se vsákne bez mastného filmu, přesto hydratační a voňavý.
Koupila bych znovu: ANO

12. Accentra krém na nohy Hello Winter (Recenze) - Lehoučký, v rozkošném balení a překvapivě nebyla hydratace špatná.
Koupila bych znovu: ANO

13. & 14. Sůl do koupele - Domácí soli do koupele, které se dobře rozpouštěly a krásně voněly po skořici. Za mě je tohle moc hezký dárek.

15. Gabriella Salvete řasenka Panoramico s jojobovým oleje (Recenze) - Řasenka nebyla úplně špatná, dodala nějaký ten objem délku, ale měla i menší tendence slepovat. Na druhou stranu držela, neopadávala, nemazala se.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

16. Rimmel semi-permanentní gelová barva na obočí Wonder'Last (Recenze) - Poměrně výrazné, bylo třeba se naučit s tím pracovat, ale ve výsledku super. Barva vyplnila obočí, zvýraznila a fajn je i balení s kartáčkem.
Koupila bych znovu: ANO

Jaká je Vaše spotřeba?
Co chcete zredukovat nejvíc?

4 komentáře:

  1. Mátovou vodu od PV jsem teď začala používat a je příjemná, hodně mi vyhovuje na mou mastnou pleť.

    OdpovědětVymazat
  2. Já potřebuju asi nejvíc redukovat tělová mléka a krémy a sprcháče. A masek mám z výhodných nákupů z Rossmanna nasysleno taky docela dos.
    Z mátové vody úplně nadšená nejsem - mně nesedí ta vůně.

    OdpovědětVymazat
  3. Tu masku od L´Oreal s kyselinou h. budu muset také vyzkoušet, pokukuji po ní už hrozně dlouho. :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, já se přiznám, že touhou po redukování úplně netoužím v žádném odvětví až na gely na čištění pleti, teď jsem dlouho měla CeraVe tak už se hrozně těším až ho dodělám. Jinak mám spotřebu poměrně vysokou, občas skoro nestíhám ty věci dokupovat, teď se mi podařilo v některých kategoriích zásobit - vlasovka, ale třeba skincare a tělovku budu muset dost doplnit - především co do krémové sekce.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...