Spotřebováno za únor 2020

Mám jedinou kliku, že ty novinky vyvažuji spotřebou a je fakt, že novinky nesyslím nikde mimo, ale vždy nahradí místo prázdných kousků. Důležité je, si to vše umět odůvodnit a omluvit. Za únor tu mám od všeho něco, od vlasů až po pleťovku či dekorativku.

Konečné číslo je 21, opravdu vysoké, ale hodně tu mám jednorázová balení či menší cestovní, čímž to vždy také vyskočí. Začala jsem se docela koupat, ne jen sprchovat, takže se snažím zredukovat ty obří zásoby kravinek do koupele a mám tu třeba hned několik krémů na ruce. Také Vám vždy dojdou všechny najednou?

1. Astrid micelární voda Citylife Detox (Recenze) - Vůbec nejlepší micelárka, celkově má Astrid výborné micelární vody a tahle překonala dokonce moji oblíbenou růžovou. Odlíčí i oční make-up s voděodolnou řasenkou, není potřeba nijak dřít a nedráždí citlivou pleť.
Koupila bych znovu: ANO

2. Ryor konopný sprchový olej (Recenze) -  Výborný pro mazací lenochy. Olej nepění, ale vytváří mléčnou emulzi, která hydratuje a není po sprše potřeba následná péče. Olej hezky voní po okurkách.
Koupila bych znovu: ANO

3. Schauma šampon 7 Blossom Oil (Recenze) - Šampon vytvářel bohatou pěnu, dobře umyl a hezky voněl. Vlasy byly po použití nádherně nadýchané, vzdušné, ale ne rozlítané. Vydržely takhle tak tři čtyři dny, sice se nemastily, ale spíše byly po čtyřech dnech takové už nijaké.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

4. Balea krém na ruce Mr. & Mrs. Panda (Recenze) - Tyhle limitky jsou prostě nej, nejvíc rozkošné obaly. Krém byl hutnější, pomaleji se vsakoval, ale nelepil a překvapivě moc dobře hydratoval. Vůně zajímavá, sladká, lehce nakyslá.
Koupila bych znovu: ANO 

5. Indulona ochranná krém na ruce (Recenze) - Indulona nikdy nezklame a to v žádné verzi. Krém je středně hutný, dobře se roztírá a během chviličky se vstřebá. Krém nejen výborně hydratoval, ale i parádně hojil záděrky. Vůně docela výrazná.
Koupila bych znovu: ANO

6. Oriflame krém na ruce s vůní brusinek a černého čaje (Recenze) - Milé překvapení, krémík lehoučký, pomaleji se sice vsakoval, ale ta hydratace byla více než dobrá. Navíc krásná vůně čaje.
Koupila bych znovu: ANO

7. Astrid hydratační krém na nohy (Recenze) - Nejlepší micelárky a i super krémy na nohy. Krém je hutnější,výborně se roztírá a nezanechává mastný film, rychle vstřebá. Vůni levandule nemám ráda, ale na nohy mi nevadí. Hydratace bombová.
Koupila bych znovu: ANO

8. Alverde tělová másla Frosted Berries - Předloňská limitka a opravdu povedená. Másla nádherně voněla po ostružinách, malinách a borůvkách. Krásně hutná konzistence a samozřejmě i výživa.
Koupila bych znovu: ANO

9. Tetesept sůl do koupele Zimní hýčkání (Recenze) - Jemnější vůně a sůl, která vodu obarvila a obsahovala drobné třpytečky, což mě bavilo, protože na těle zůstaly.
Koupila bych znovu: ANO

10. Tetesept sůl do koupele Zimní pohádka (Recenze) - Tady naopak vůně výraznější, ovocně-kořeněná a hodně taková vánoční. Těž obarvila vodu a obsahovala drobné třpytečky.
Koupila bych znovu: ANO

11. Bylineo pleťový olej (Recenze) - Olej byl vhodný jak na pleť, tak i na tělo. Pomaleji se vstřebával, ale to se u oleje dá čekat. Skvěle hydratoval a zklidňoval citlivou pleť.
Koupila bych znovu: ANO

12. Ziaja krém pod oči z řady kozí mléko (Recenze) - Krém je lehoučký, nemastný a rychle se vstřebává, bohužel hydratace na mě moc malá a doporučila bych spíše pro mladší ročníky jako prevenci, na moje kruhy a případně drobné vrásky nestačí.
Koupila bych znovu: NE

13. Yves Rocher voděodolná řasenka dokonale tvarující řasy (Recenze) - Vůbec nejlepší voděodolná řasenka. Je na 100% voděodolná, vodu zvládá dokonale a navíc dělá nádherné řasy. Dlouhé, objemné, neslepuje, no prostě pecka. Tohle je staleté balení, nyní se prodává v novém.
Koupila bych znovu: ANO

14. Frais Monde parfémovaný olejíček Bacche (Recenze) - Aplikuje se na pulzní body, zanechává mastnější film, s čímž je potřeba počítat. Tahle verze lesních plodů byla hodně výrazná, i sama na sobě jsem ji cítila. Méně sladká, takže jsem si trochu zvykala, ale jinak fajn, zas něco jiného než klasický parfém.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

15. Masque Bar hydratační pleťová maska Sovička (Recenze) - Roztomilé plátýnko, které ale bylo hodně tvrdé a špatně drželo. Bohužel u mě efekt nula, žádná hydratace, zjemnění, nic.
Koupila bych znovu: NE 

16. 7th Heaven slupovací maska Cannabis (Recenze) - Maska jde sloupnout v jednom kuse, neštípe a nedráždí citlivou pleť, naopak pleť byla pěkně jemná a rozzářenější. Překvapila mě příjemná vůně.
Koupila bych znovu: ANO

17. 7th Heaven jílová maska Matcha & Chia (Recenze) - Během zasychání trošku pleť táhla, ale po smytí byla taaak heboučká a i více vyživená, takže bomba.
Koupila bych znovu: ANO

18. 7th Heaven jílová maska Avokádo (Recenze) - Maska obsahovala drobná zrníčka, takže posloužila i jako peeling, což byla pecka a strašně mě maska bavila.
Koupila bych znovu: ANO

19. 7th Heaven kolagenová krémová maska Renew You (Recenze) - Úžasná maska na suchou a zralou pleť. Měla mastnější krémovou texturu a po nějaké době se vmasírovala, což mám raději než oplachování. Delší dobu zůstal na pleti mastný film, ale výborně vyživila.
Koupila bych znovu: ANO

Vana, nebo sprcha?
Znáte některý produkt?

8 komentářů:

  1. V zimě převažuje vana, v létě naopak:-) Znám micelárku od Astrid, ta je moc fajn, určitě ji nemám naposled a Astrid tímhle produktem u mně opět zabodoval:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Joo máš pravdu, taky mi dochází většinou všechny krémy na ruce stejně :D. Určitě sprcha, ale když už vana, tak si ji užiju pořádně, většinou si ji dávám ve dny, kdy jsem fakt totálně ko. Vtipný, že ten konopný olej voní po okurkách :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že se na tu vanu poslední dobou fakt těším. Něco voňavého do ní a knížku :)

      Vymazat
  3. I mně dochází krémy na ruce ve vlnách. Většinou mám rozpoužívaných tři až pět kousků (koupelna, u postele, v práci na stole, v kabelce, na chalupě), tak to bude tím.
    Jinak vyzkoušeného z tvé spotřeby nemám nic a zaujala mne micelárka od Astridu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to s krémy máme stejně - kabelka, počítač a kosmetický stolek.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...