Spotřebováno za duben 2022

Krásný den!
V posledních dnech panuje až letní počasí, máte plány na slunečný víkend? Dubnová spotřeba není žádná sláva, ale zas je fakt, že předchozí měsíce byly docela bohaté a hodně jsem zásoby zredukovala. Díky štědrým novinkám je toho zas kupa, ale zrovna péče docela mizí.

Za duben je tedy toho méně, ale mám tu i nějakou tu dekorativku, což je vždy úspěch, hodně dělají doplňky stravy a pak samozřejmě i nějaká ta pečující kosmetika. 


1. Nutrigen Collagen vrásky a pleť (Recenze) - Za mě je třeba vše brát pravidelně a výsledky očekávat spíše ve formě prevence atd. Tabletky byly větší, ale ve tvaru válečků a šly v pohodě polykat.
Koupila bych znovu: ANO

2. Nutrigen tabletky Acai Berry (Recenze) - Acai Berry obsahuje spoustu antioxidantů, je výborná snad na cokoliv. Tabletky už docela velké a jak jsem zpočátku neměla problém je polknout, tak pak najednou mi to dávalo docela zabrat, ale furt se to dalo, jen bych ocenila vážně krapet menší.
Koupila bych znovu: ANO

3. Trime liposomální vitamín C (Recenze) - Céčko jsem brala zároveň s dalšími vitamíny na imunitu a musím říct, že ač kolem mě všichni furt nemocní, já se vážně držela a klidně to částečně přisoudím i pravidelnému užívání.
Koupila bych znovu: ANO

4. Ziaja krémová intimní hygiena (Recenze) - Znáte, kupuji pořád dokola. Tohle je tedy menší balení, jinak kupuji větší s pumpičkou.
Koupila bych znovu: ANO

5. Nature Box sprchový gel Avocado Oil (Recenze) - Velké balení, fajn cena. Sprcháč skvěle pěnil, nevysušoval, umyl a příjemně voněl.
Koupila bych znovu: ANO

6. Manufaktura krém na ruce Sedmikráska (Recenze) - Hodně lehoučký krém, který se dobře rozrírá, ale pomaleji se vstřebává. Hydratačně na suché ruce rozhodně nestačí a spíše je vhodný na normální pokožku, která jen potřebuje občas přemáznout.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

7. Nivea Intenzivní energizující 7denní kúra Q10 (Recenze) - Skvělé ampulky, navíc bohaté, jedna mi vydržela klidně na tři použití. Pleť byla okamžitě rozjasněná, taková svěží, hezčí na pohled. Plusem je i příjemná pomerančová vůně.
Koupila bych znovu: ANO

8. Isana šumivá koule Pineapple (Recenze) - Šumivky z řady Tropical Feeling jsou nejlepší, stojí pár korun, vytváří krásné obrazce, voní, dobře vypadají i na pohled, miluji.
Koupila bych znovu: ANO

9. Maybelline make-up Affinitone (Recenze) - Mám několikáté balení, mojí suché pleti sedí skvěle. Krytí má až střední, nevysušuje, neleze do vrásek, je hodně tekutý, dobře se roztírá. Věřím, že nebude pro každého, ale pro suchou pleť za mě super.
Koupila byh znovu: ANO

10. Catrice pudr All Matt Plus (Recenze) - Jemný pudr, nelezl do vrásek, nevysušoval a krásně doladil líčení, pleť sjednotil. Jen mi přišlo, že docela rychle mizel.
Koupila bych znovu: ANO

11. Yves Rocher balzám na rty Pomeranč  čokoládě (Recenze) - Balzámy YR mám moc ráda, tohle je vánoční limitka, která voněla jak arabesky. Hezky hydratoval, vyživil, přecházel koutkům.
Koupila bych znovu: ANO

Užíváte doplňky stravy?
Co Vaše spotřeba?

12 komentářů:

  1. Ahoj, já měla duben taky rozhodně slabší než je zvykem, ale v květnu to zase pěkně rozjíždím už teď mám půlku krabice na Spotřebováno :-D Doplňky stravy nejsou nic pro mě, z hlediska častých nemocí ledvin, močových cest atd. se snažím neužívám nic, co nepotřebuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to chápu, doplňky určo nebudou pro každého :)

      Vymazat
  2. Já za duben spotřebovala asi 7 kousků, takže proti mně jsi ještě přebornice v počtu...

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já znám pudr od Catrice, ten je fajn a měla jsem ho už víckrát a gel pro intimní hygienu Ziaja, kupuji ty velké s pumpičkou a za ty peníze je to úžasný produkt, kupuji je opakovaně.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten balzám od YR byl boží!
    Moje dubnová spotřeba byla hodně bohatá. Nicméně v květnu to naženu hlavně jednorázovými produkty :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tech intimních gelů už jsem taky měla mraky :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Maybelline makeup je nejlepší. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...