Spotřebováno za duben 2024

Přijde mi, že jsem spotřebováno psala nedávno a je to vlastně možná i tím, že poslední dva týdny jsem nebyla moc aktivní a opravdu jeden z posledních článků je spotřeba. Ta dubnová je na tom velmi podobně, patnáct prázdných obalů, plnila jsem tašku pravidelně po celý měsíc, takže za mě slušné. Mám tu samozřejmě i jednorázové produkty, ale i ty se počítají a daří se mi teď hodně redukovat koupelovou kosmetiku, brzy budu moc dokoupit nové zásoby.


1. Mixa jemný čisticí gel pro citlivou pleť (Recenze) - Gel má hutnější texturu jakoby s nádechem krému, konzistencí je to moc příjemný kousek, hezky pleť vyčistí, vůbec nevysušuje a pleť po něm nepne.
Koupila bych znovu: ANO

2. L`Oréal vyhlazující tonikum Hyaluron Specialist (Recenze) - Na citlivou pleť ne, bohužel na podrážděné pleti a ekzému tonikum docela štípalo.
Koupila bych znovu: NE

3. Dermacol čisticí slupovací maska Beautifying Peel-Off Metallic Mask (Recenze) - Nebylo to špatné, ale na druhou stranu je to spíše taková sranda. Pleť krapet hebčí a nejvíc oceňuji, že maska šla fakt v jednom kuse sloupnout.
Koupila bych znovu: NE

4. Dermacol rozjasňující slupovací maska Beautifying Peel-Off Metallic Mask (Recenze) - Nějakého rozjasnění jsem si nevšimla a když už, tak mi lepší přijde ta čisticí verze.
Koupila bych znovu: NE

5. Nivea pěnové tužidlo Volume Care (Recenze) - Vlasy jsou nádherně nadzvednuté, objemné a vypadají překrásně. Určitě je znát, když ho použiji a když ne.
Koupila bych znovu: ANO

6. Australian Bodycare sérum proti vypadávání vlasů (Recenze) - Tahle řada mi celkově zmírnila padaní, aspoň mi to tak přijde. Sérum je tedy určitě fajn pomocník.
Koupila bych znovu: ANO

7. Yves Rocher koncentrovaný sprchový gel Levandule (Recenze) - Tyhle sprcháče jsou super i na cesty, méně mi teda pění, ale jinak umyjí, nevysušují a velikost fakt super i do kufru. Levandule nádherná zklidňující vůně.
Koupila bych znovu: ANO

8. Yves Rocher koncentrovaný sprchový gel Malina (Recenze) - Stejné vlastnosti a božská sladká vůně malin.
Koupila bych znovu: ANO

9. Ryor výživné tělové máslo Zimní pohádka (Recenze) - Miluji másla Ryor, krásně hutné, přesto se dobře roztírá a bez problému se vstřebá a provoní na dlouhou dobu. Zimní pohádka je nádherná sladká vůně, která mě fakt bavila.
Koupila bych znovu: ANO

10. Masque Bar intenzivní hydratační maska na chodidla (Recenze) - Jedná se o masku v ponožkách. Po použití byly nohy heboučké a hezky výživené, nezůstával na nich mastný film, zbytky séra se dobře zapracovaly.
Koupila bych znovu: ANO

11. Isana sada letních koulí do koupele (Recenze) - Poměrně malé šumivky, které dobře šuměly a až nečekaně výrazně provoněly koupelnu, vůně byly super. Jen škoda, že více neobarvily vodu.
Koupila bych znovu: ANO

12. Domací sůl do koupele
- Jako dárek moc hezké, tohle mě vždy potěší.

13. Schminka šumivé máslové srdíčko Luční kvítí (Recenze)
- Příjemná záležitost, srdíčko hezky šumí, lehce obarví vodu, provoní nádherně koupelnu a pokožku zvláční.
Koupila bych znovu: ANO

14. Juvena sprej na oční okolí (Recenze) - Poměrně dražší značka, luxusní obal, ale sprej mi vůbec neseděl. Velmi štípal na citlivé pleti, místo zklidnění ještě více rozdráždil a hydratace v podstatě nula.
Koupila bych znovu: NE

15. Annabelle Minerals minerální make-up (Recenze) - Skvělý produkt, make-up je sypký a překvapivě skvěle kryje, neleze do vrásek, nevysušuje, pro suchou a citlivou pleť dokonalost.
Koupila bych znovu: ANO

Jaká byla Vaše spotřeba?
Znáte některý produkt?

4 komentáře:

  1. Vyzkoušený nemám ani jeden kousek z tvé spotřeby. Ono je té kosmetiky tolik...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, znám ty pidi sprcháčky od Yves Rochera a taky mi vyhovovaly, měla jsem kdypak ten malinový na dovolené v Jeseníkách a ještě mi zbylo.

    OdpovědětVymazat
  3. Z tohoto neznám nic, ale docela by se mi zamlouvalo to tělové máslo Ryor s ještě tak kouzelným názvem, to bych si s chutí pořídila, tělová másla v zimě můžu a pokud krásně voní, tak o to víc:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem jen vlasové sérum od Australian Bodycare a byla jsem celkově s celou řadou spoko.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...